PERPETUUM JAZZILE 01.12.2018. Sava Centar

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
PERPETUUM JAZZILE 01.12.2018. Sava Centar
SAVA CENTAR, BEOGRAD
01.Dec.2018
BeogradSrbija
Cena ulaznica: 2300, 2600 i 2900 dinara,

01 decembar 2018 20:00

Perpetuum Jazzile jedna od najspektakularnijih vokalnih grupa na svetu koja dolazi iz Slovenije svoju popularnost duguje svom snažnom ritmu, bogatim harmonijama i posebnoj mešavini različitih žanrova muzike- folk, pop, jazz, gospel, blues, bossa novi, disk, funk i drugi.
Bogat repertoar uključuje jedinstvene vokalne aranžmane svetskih muzičkih dragulja kao što su ABBA, Michael Jackson, The Queen, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees i druge muzičke legende.
Perpetuum Jazzile je poznat kao najpopularniji vokalni orkestar na YouTube-u prelazi 50 miliona pregleda. Video snimci nagrađivanog Perpetuum Jazzile-a takođe su bili među 40 najpopularnijih YouTube video-snimaka.
Danas je direktor Peder Karlsson, član legendarne švedske vokalne grupe The Real Group. Pod njegovim rukovodstvom, grupa je jasno razvila svoj scenski izgled i izraz, i ravan  vrhunskim  vokalnim grupama  svetske klase.
“Jako se radujemo, da konačno dolazimo u Beograd i imamo priliku sa našom vokalnom ekstazom oduševiti sve naše fanove iz Srbije. Sigurni smo , da će 1. decembra u Sava Centru biti velika zabava za nas na bini i za publiku. Dođite da uživamo i pevamo zajedno“! poručuju članovi Perpetuum Jazzile.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.