Rambo Amadeus & Ivan Aleksijević Pančevac – Veče Glomazne Poezije 17.11.2017.

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Rambo Amadeus & Ivan Aleksijević Pančevac – Veče Glomazne Poezije 17.11.2017.
Milana Rakića 38, Beograd
17.Nov.2017
BeogradSrbija

Veče glomazne poezije i rasklimanog jazz-a

Rambo Amadeus na pozorišnim daskama Zvezdara Teatra čita, recituje, prepričava i „pripijevava“ najglomaznije tekstove iz svog impozantnog opusa.

Maestro Ivan Aleksijević, vješto prateći vratolomne promene tema, raspoloženja i tempa, prati ga na klaviru, ali i svojim više nego duhovitim komentarima „dodaje gas“ ravnopravno veslajući u ovom „dvojcu bez kormilara“ za koji se zapravo ni ne zna kuda je krenuo, gdje i kad će stići, vodeći samo računa da se zadrži elegancija, brzina i udobnost plovidbe.

U mašinskom djelu broda, Miroslav Tovirac na kontrabasu i Igor Malešević na jazz bubnju sa metlicama daju neophodnu dozu temperamentnog haosa.

Veče glomazne poezije prerasta u jedinstvenu furioznu predstavu koja kroz lakonski, slikovit i nepretenciozan način hirurški precizno secira društvo i pojedinca koji pokušava u njemu da opstane i pronađe parče svoje sreće.

„Veče glomazne poezije“ kod publike izaziva sasvim pomešana osećanja.

Salve smeha, skandiranje, gromoglasni aplauzi ali i tuga i zabrinutost mješaju se stvarajući vrhunski napitak , stvoren po drevnom receptu proporcionalnog miješanja žuči i meda. Hit.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.