Sa Bolivudom za Anastasiju 26.11.2017. Ljubičica

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Sa Bolivudom za Anastasiju 26.11.2017. Ljubičica
Gospodar Jevremova 23, Beograd
26.Nov.2017
BeogradSrbija

Ovog puta Maya media se priključuje i podržava humanitarnu akciju…

Da pobedi život, a vi da uživate zahvajujući svojoj velikodušnosti,
Maya media Vas poziva na projekciju iznenađenja u klubu Ljubičica.

Postavićemo otvorenu kutiju, u koju možete priložiti od 100 RSD pa do koliko ste u mogućnosti.

Podržimo našu dragu Anastasija Gavrilovic u borbi protiv opake bolesti!!!!
Do pre nepunih godinu dana, Anastasija je vodila normalan život, i više nego ispunjen. Potiče iz mesta Vlajkovci, opština Brus, da bi se sa roditeljima preselila za Beograd gde završava Zemunsku gimnaziju i muzičku školu, klavirski odsek.
Uspešno se bavila orijentalnim plesom, a student je druge godine Fakulteta bezbednosti. Sada, Anastasija se nalazi u bolnici, bori se za svoj život, a da bi živela potrebna joj je pomoć svih nas.

Sasvim neočekivano, usled konstantnog umora i uvećanja limfnih žlezda, Anastasija posećuje lekara. Nakon dugotrajnih ispitivanja, krajem maja 2017. godine joj je dijagnostikovana akutna limfoblastna leukemija.

Zbog retke hromozomske translokacije, usled koje se bolest brzo i često vraća, Anastasijine šanse za izlečenjem su smanjene.

Do sada je prošla kroz četiri ciklusa hemioterapije, a naredni korak su dodatne analize toka bolesti, transplantacija koštane srži i nastavak lečenja u inostranstvu, kao i šansa za Anastasijinu dalju borbu za život i pobedu nad ovom teškom bolesti.

Trenutno se nalazi u Istanbulu, u bolnici Adžibadem, gde se na osnovu rezultata biopsije zaključilo da je hitno neophodna transplatacija koštane srži. Cena haploidentične transplantacije je 130.000 evra, a ne radi se u Srbiji.

Pokaži svoje veliko srce i ne dozvoli da bolest pobedi.
Anastasia Gavrilovic is a 20-year-old girl from Belgrade who has suffered from acute lymphoblastic leukemia. It is currently located in Turkey where she will perform bone marrow transplantation, and for this it is necessary to acolect 130,000 euros. NGO and many is also collected by SMS BUDI HUMAN, but her family can get it only for two or three months when the operators will pay that money to their account. Her treatment in Turkey has just started, because there is no waiting for Anastasia’s disease!
For Anastasia’s treatment, NGO Maya Media is organizing a humanitarian projection on Sunday, November 26th, at the club Ljubičica with a symbolic appendage, we can help Anastasia. Whoever wants, can also donate to a specialabox that will be placed in the club Ljubičica, from 1e.


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.