Veče argentinske muzike 12.07.2019. Vila Jelena

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Veče argentinske muzike 12.07.2019. Vila Jelena
Generala Šturma 1a, Belgrade, Serbia
12.Jul.2019
20:00BeogradSrbija
Projekat „Upoznaj muziku“ stigao je u Beograd, a prvi koncert u nizu posvećen večeri Tango muzike zakazan je za 12.07.2019. sa početkom u 20h u Vili Jelena. Zbog velike zainteresovanosti obezbedite svoje mesto na vreme!

Noć u kojoj će Beograd osetiti čari Buenos Airesa uz maestra Dušana Sekulića i fantastičnu interpretaciju dela čuvenih argentinskih kompozitora Astor Piazzola i Carlosa Gardela na harmonici. Takođe, prisutni će biti u prilici čuti i određene kombinacije tango ritmova sa elektronskom muzikom. Različite epohe tanga biće predstavljene jedinstvenim interpretacijama kao i simboličnim tango plesom, koji je neizostavan za ovaj poseban žanr.

Putovanje kroz 18-ti vek i kulturu Argentine, Vila Jelena obogaćuje posebnim izborom vina kao i specijalnom kreacijom menija u usnulom ambijentu glavnog grada tango muzike, koji će beogradska publika zasigurno dugo pamtiti.

Projektom „Upoznaj Muziku“ virtuoz otvara vrata publici za izuzetno muzičko putovanje kroz raznovrsne muzičke žanrove kulurne muzike (Tango, Jazz, Classic, Electro, Spanish, Russian, French, Folk, Movie, World Music Hits), pri tom ne izostavljajući i znanje, kojim će svoju publiku edukativno obogatiti i približiti je jednom drugačijem doživljaju kvalitetne muzike.

Laganim koracima vratićemo se korenima najznačajnijih muzičkih kreacija, zajedno učiti i inspirisati, te probuditi ljubav prema kvalitetu muzike kroz izvore njenog samog nastanka.

Putujte sa nama!

Cena ulaznice od 2200 din uključuje:
Muzičko-scenski performans
Gastronomski specijaliteti argentinske kuhinje

Sve informacije na broj: 062636112
Nikola Živanović


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.