Drawbacks/Despite The Noise/Stomp/BG Bagra – Božidarac 14.10.2022

EVENT IS OVER
Drawbacks/Despite The Noise/Stomp/BG Bagra – Božidarac 14.10.2022

14.Oct.2022
20:00BeogradSrbija
Petak veče u Božidarcu sa fenomenalnom “all star” hardcore/punk ekipom!
DRAWBACKS
U originalnoj verziji, old school hardcore/punk bend iz Velike Plane s kraja 90ih, koji je kasnije u karijeri koketirao sa još dosta stilova. Neaktivan od 2010, izdao 4 oficijalna izdanja. Ovoga puta se okupljaju u originalnoj postavi, pojačani Mališom (Potres) na drugoj gitari, da bi proslavili čak 21 godinu od izdavanja prvog “full” albuma “Look At The Score”, koji je tada izašao na kaseti za “Rock Express Records”. Na ovom nastupu će izvoditi samo stari materijal (1996-2001), prve demo snimke i ceo “Look At The Score” album.
DESPITE THE NOISE
Pravi bend za sve ljubitelje hardcore crossover zvuka iz 90ih, sastavljen od članova bendova ČBS, Larska, Dead Joker, LUR, Progression Of A Live. Ozbiljna ekipa KG muzičara koji vrlo dobro znaju da “zagrme” uživo! Uskoro bi trebali da nas obraduju prvim zvaničnim izdanjem, koje je, kako smo čuli, završeno što se tiče studijskog posla.
STOMP
Beogradski hardcore/metal sastav Stomp je novo ime na sceni, ali članovi su dobro poznate face, koje su 20+ godina prisutne i vrlo aktivne što se tiče rock n’ roll dejstvovanja na ovim prostorima. Eyesburn, Hitman, Discord, Good Eye Closed ekipa je oformila ovaj bend jer im je taj sirovi HC/Metal zvuk i dalje vrlo blizak srcu, što se vrlo dobro može videti i čuti na njihovim nastupima koji su bezrezervno iskreni i samim tim vrlo ubedljivi. Bend je inače u završnoj fazi snimanja i rada na albumu prvencu.
BG BAGRA
Podmladak beogradske HC/Punk scene koji je prošle godine izbacio prvo izdanje pod imenom “JEBHC”. Sjajan materijal koji uživo još bolje zvuči. Bend je za kratko vreme stekao dosta publike i vrlo je kocertno aktivan. Nastupi su vrlo energični i beskompromisni. Znači sve je kako treba da bude!
Merch štandovi i berza vinila/diskova/kaseta takođe uključena u ceo event.
Cena karte u pretprodaji @ Božidarac Cafe 500 RSD, na dan koncerta 700 RSD.

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.