Piknik 13.08.2023 Muzej savremene umetnosti

EVENT IS OVER
Piknik 13.08.2023 Muzej savremene umetnosti
Usce, Beograd
13.Aug.2023
12:00BeogradSrbija
U nedelju 13. avgusta u parku ispred Muzeja savremene umetnosti u Beogradu održaće se treći Piknik u 2023. godini u parku ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu. Program počinje u podne, završava se oko 20 časova, a prisustvo je potpuno besplatno.
Istražujemo sa vama beogradske parkove i muzeje i koristimo ove tople letnje dane da vam pokažemo kako je sa prirodom i zelenilom uvek bar par stepeni prijatnije.
Piknik je manifestacija koja od vas traži da se opustite i provedete divan dan u prirodi sa prijateljima dok vam ekipa Piknika obezbeđuje hranu, piće, muzički, zabavni, kulturni, radioničarski sadržaj.
Kroz letnje nedeljno popodne vodiće vas DJ-evi Stevie Whisper i Phillie P koji jedva čekaju priliku da publici puste sve ono što je previše fino i nežno za nožne termine u klubovima. Od rekreativnih aktivnosti u organizaciji Piknika preporučujemo vam joga session sa Foton joga studiom i stoni tenis i šah u organizaciji Aktivnog kliuba.
Muzej savremene umetnosti trenutno u svom programu ima tri izložbe na različitim nivoima muzeja i sve tri ih možete posetiti za vreme trajanja Piknika, tj do 18h kada se muzej zatvara. Više o izložbama možete naći na sajtu muzjea https://msub.org.rs/exhibition/#
Od programa za decu pozivamo vas da prijavite decu uzrasta od 6 do 15 godina na radionice zabavne nauke u organizaciji MoleKul centra za zabavnu nauku. Broj dece koji može učestvovati na radionicama je ograničen, a prijave počinju 7. avgusta. Za detalje prijavljivanja pratite naš FB i instagram nalog.
Ove sezone na Pikniku smo obezbedili i širu ponudu hrane i pića zajedno sa partnerima kafeom Zaokret, Burger House Bros, pizerijom Đani, 2Tales destilerijom, Salto pivarom, Eden vinarijom, Ferdinand knedlama, Bubamara gelatom ali i sa novom ponudom Knjaz Miloš aromatizovanih kiselih voda.
U saradnji sa kompanijom Knjaz Miloš ove godine organizujemo i reciklažu na samom Pikniku uz obezbeđene reciklažne Sekopak kontejnere.
U našoj borbi za korišćenjem što manje plastičnog otpada pomažete nam kupovinom Piknik perivih čaša. Svo piće na Pikniku služimo isključivo u Piknik čašama od višekratne plastike i ukoliko imate Piknik čašu sa nekog od prethodnih Piknika pozivamo vas da je ponesete, a ukoliko nemate možete kupiti svoju koja će vas služiti i ove i sledećih sezona Piknika.
Uživajmo u prirodi i gradskim parkovima i čuvajmo ih što bolje možemo jer su zelene oaze najbitniji deo svakog grada.

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.