Prnjavorstock 29 – 31.08.2019. Prnjavor

DOGAĐAJ JE ZAVRŠEN
Prnjavorstock 29 – 31.08.2019. Prnjavor
kragujevacki put 11, Vrčin, Serbia
29.Aug.2019 - 31.Aug.2019
19:00BeogradSrbija

Jubilarni, 10. Prnjavorstock biće održan 29, 30 i 31. avgusta 2019. godine.

Festival se tradicionalno održava na otvorenom prostoru, u mestu Prnjavor nadomak Avale, na prostranoj livadi koja je prirodni amfiteatar okružen šumom.

Festival je namenjen posetiocima svih uzrasnih grupa, podjednako deci i odraslima, ljubiteljima rok muzike kao i srodnih muzičkih pravaca, muzičkih manifestacija na otvorenom i ljubiteljima prirode.

Muzički festival Prnjavorstock je prvi put organizovan 2010. godine i uz energiju i entuzijazam članova organizacionog tima biće uspešno održan desetu godinu. Članovi organizacionionog tima festivala, želeli su da stvore muzički festival koji bi i sami rado posetili, a pre svega publici učinili dostupnim kvalitetne autorske bendove rok muzike i srodnih muzičkih pravaca, a samim bendovima pružili priliku da se predstave festivalskoj publici.

Za prethodnih 9 godina, Prnjavorstock je ugostio preko 300 bendova iz svih krajeva Srbije i nekoliko bendova iz zemalja regiona (spisak svih bendova koji su nastupali dostupan je u odeljku sajta ‘Bendovi’). Na tom spisku mogu se naći kako mladi i neafirmisani bendovi, tako i poznati bendovi, dugo godina aktivni na muzičkoj sceni. Posle pet godina održavanja festivala snimljen je dokumentarni film o Prnjavorstocku: ,,Priča o Prnjavorstocku – siromaštvom protiv bede“ . Film je javan i dostupan na You Tube-u. Premijera filma održana je 06.09.2015. godine u Bioskopu ,,Zvezda“.

Izuzetno smo ponosni i čast nam je što su posetioci procenili da je festival bezbedan i za najmlađe posetioce, koje od 2017. godine spremno dočekujemo u Prnjavorstock igraonici koju čine poligoni, pesak, tobogani, igračke, ljuljaške.

Festival ima svoju publiku koja je prepoznala vrednosti koje negujemo i iznova se vraća, a takođe se iz godine u godinu povećava broj posetilaca.

Kako do festivala?


JOŠ DOGAĐAJA SAMO ZA TEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.