14. Kišobran rođendan 03.12.2022. Drugstore

EVENT IS OVER
14. Kišobran rođendan 03.12.2022. Drugstore
Bulevar Despota Stefana 115
03.Dec.2022
23:00BeogradSrbija
DOBRODOŠLI NA ČETRNAESTI KIŠOBRAN ROĐENDAN!
14 godina magične atmosfere valja proslaviti u velikom stilu, stoga smo ovaj put za vas pripremili najbogatiji program do sada.
Na glavnoj bini će te dočekati najpažljivije probran set domaćih i stranih indi-alternativnih himni koje su obeležile svaku našu godinu pa tako i naš ulazak u pubertet! A kakav bi to rođendan bio, da naši omiljeni izvođači ne dele binu sa nama!
Priliku da ispromoviše svoj album kod nas imaće Džipsii, kojeg slobodno možemo okarakterisati kao najperspektivnijeg mladog izvođača 2022. Zajedno s njim će na toj bini biti naša dugogodišnja prijateljica i saradnica Bojana Vunturišević čije su pesme sada već etablirani Kišobran hitovi.
A IMAMO I SUPERSPECIJALNE TAJNE GOSTE KOJE ĆEMO USKORO OTKRITI
Black Room na Kišobran rođendanu je mesto na kojem moraš da budeš taj dan ako želiš da čuješ najkvalitetniju elektronsku muziku u gradu! Vemić i Ali Guney su spremili posebno brutalan set, a strani gost u Black Room-u ove godine je italijanski haus čarobnjak Samuele Pagliai!
Ovaj put je Chambers u ulozi Kišobran showcase bine, a na njoj najtvrđi program koji možeš zamisliti! Crno dete otvara ovu binu i time se vraća u velikom stilu na beogradsku underground scenu; Zatim nas očekuje opasno gitarsko prženje jer su tu ludi, mladi lepi i snažni momci iz Gazorpazorpa; tvrdoća ne prestaje tu jer nas posle čekaju satan resavski poznatiji kao Nihil za mikrofonom i čuveni Milf Magnet za bitom.
A ako želiš da se osećaš kao da se voziš u nekom hi-tech električnom automobilu, na neonskom autoputu u bliskoj budućnosti idi u Ice Cream Booth i pusti da te Stellarcompanion i Slippery Dimi vode na nezaboravno putovanje.
Karte su dostupne na šanku Zaokreta po ceni od 700rsd, dok će na ulazu u klubu Dragstor cena biti 1000rsd.
14 GODINA/13 IZVOĐAČA/4 BINE/BESKONAČNO LJUBAVI
VIDIMO SE

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.