BEOGRADSKA ZIMA: KONCERT POP ROK LEGENDI Kanda, Kodza i Nebojsa, Vlatko Stefanovski, Kolja 30.12.2022. Ušce

EVENT IS OVER
BEOGRADSKA ZIMA: KONCERT POP ROK LEGENDI Kanda, Kodza i Nebojsa, Vlatko Stefanovski, Kolja 30.12.2022. Ušce
Usce, Beograd
30.Dec.2022
20:00BeogradSrbija
U okviru manifestacije Beogradska zima, Grad Beograd i Dom omladine Beograda 30. decembra svim ljubiteljima rok i pop muzike poklanjaju vrhunski besplatan koncertni program na platou ispred Muzeja savremene umetnosti, na Novom Beogradu.
Od 20 časova nastupiće neki od najpoznatijih bendova iz zemlje i regiona: Kanda, Kodža i Nebojša, Nikola Pejaković Kolja, Vlatko Stefanovski i Kerber.
Kanda, Kodža i Nebojša su jedan od najboljih beogradskih sastava iz devedesetih, grupa čije poetska vizija gradskom života greje srca već generacijama.
Nikola Pejaković Kolja jedinstvena je pojava na sceni, a publika ga je zavolela zbog ličnog stava i specifičnog humora kojim opisuje stvarnost oko nas.
Vlatko Stefanovski je legenda, gitarista koji spada u najbolje svih vremena sa ovih prostora, sa uspešnom karijerom od skoro 50 godina.
Kerber je sastav koji je svojevremeno stvarao hard-rok zvuk u našoj zemlji, a u njihovom brzom ritmu uz glasne električne gitare ćemo završiti ovo koncertno veče.
Svako od pomenutih imena garantuje dobar provod svojom dugogodišnjom karijerom i velikom pesmaricom sastavljenom od hitova koje znaju generacije. To je više nego dovoljan razlog da se 30. decembra zaputite ispred Muzeja savremene umetnosti, na najbolju prednovogodišnju žurku u gradu!

MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.