Ljubav na psihoterapiji/Arhetipovi ljubavi(Zoran Milivojević) 14.02.2020. Dom omladine

EVENT IS OVER
Ljubav na psihoterapiji/Arhetipovi ljubavi(Zoran Milivojević) 14.02.2020. Dom omladine
Makedonska 22, Beograd
14.Feb.2020
20:00BeogradSrbija
ARHETIPOVI LJUBAVI, prvo predavanje Zorana Milivojevića iz ciklusa “Ljubav na psihoterapiji” 14.februar 2020. 20h, Dom omladine. Ulaznice možete kupiti na blagajni Tickets-a u Domu omladine i drugim prodajnim mestima Tickets.rs ili putem linka https://www.tickets.rs/program/zoran-milivojevic-psihoterapeut-arhetipovi-ljubavi-1812
Nikad nije bila veća potraga za ljubavlju, ali i nikad nije bilo više ljubavne nesreće, razočaranja, usamljenosti, razvoda… Zato je potrebno upoznati svoje nesvesne procese, bilo da oni dolaze iz individualnog, porodičnog ili kolektivnog nesvesnog. Arhetipske predstave su ono što dominira najdubljim slojevima nesvesnog i utiče na naše ljubavne izbore. Nesvesni procesi su ključni u zaljubljivanju. Oni nam „biraju“ osobu koju ćemo zavoleti, ali rezultati takvog načina biranja nisu baš sjajni.
Najvažnija poruka predavanja psihoterapeuta Zorana Milivojevića ARHETIPOVI LJUBAVI će se odnositi na značajnu ulogu nesvesnog u izboru partnera i u istrajavanju u vezi.
-Mnogi su „ranjeni“ u detinjstvu kad je ljubav u pitanju, pa očekuju od partnera da im zaleči te rane iz prošlosti. Neki koji su bili voljeni imaju ideju da će partner da im daje istu onu ljubav koju su davali mama i tata. Ali, glavni preduslov je dobar izbor partnera. Da bi neko znao da izabere, mora znati šta traži, moraju se dogovoriti njegov svesni i nesvesni deo ličnosti- objašnjava Zoran Milivojević i poziva vas da 14.februara od 20h u dvorani Doma omladine upoznate osam Arhetipova ljubavi.
Zoran Milivojević je najpoznatiji psihoterapeut na Balkanu. Autor je kultnih knjiga “Emocije” i “Formule ljubavi”, a njegovo ime nalazi se i među autorima “Svetske knjige o ljubavi”, najvećim autoritetima iz celog sveta koji su osvetleli sva lica i naličja ljubavi u knjizi “Svetska knjiga o ljubavi” u kojoj Zoran Milivojević između ostalog poručuje da zaljubljenost nije prva faza ljubavi, već prvi korak ka razočaranju.

Ulaznice možete kupiti na prodajnim mestima Tickets.rs ili putem linka https://www.tickets.rs/program/zoran-milivojevic-psihoterapeut-arhetipovi-ljubavi-1812


MORE EVENTS JUST FOR YOU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.